What's new

Razor Edge fault

bobcat9095

Member
Joined
May 24, 2012
Messages
89
Reaction score
49
Points
18
Location
texas
Brand new Edge is getting an HMI comm fault daily. I’ve reseated the power strip on the Ewon and tightened all wire to PLC 1 and PLC 2. Anyone else with this issue?
 
Last edited:

Waxman

Super Moderator
Joined
Aug 31, 2007
Messages
5,891
Reaction score
1,418
Points
113
Location
Orange, MA
If it's brand new shouldn't the distributor be handling this issue?
 

bobcat9095

Member
Joined
May 24, 2012
Messages
89
Reaction score
49
Points
18
Location
texas
They are involved. Problem is they are 4 hours away and this problem is intermittent.
 

Waxman

Super Moderator
Joined
Aug 31, 2007
Messages
5,891
Reaction score
1,418
Points
113
Location
Orange, MA
This is directly from the WashWorld manual. Code 53 HMICOMMS fault this code occurs if the wash view screen loses communication with the PLC. Cycle the power on the UCC to see if the fault clears. Check ethernet connection between the wash view and the PLC. Replace as necessary. Contact WashWorld tech-support if ethernet cord replacement does not solve the issue.
 

Attachments

Last edited:

bobcat9095

Member
Joined
May 24, 2012
Messages
89
Reaction score
49
Points
18
Location
texas
This is directly from the WashWorld manual. Code 53 HMICOMMS fault this code occurs if the wash view screen loses communication with the PLC. Cycle the power on the UC see to see if the fault clears. Check ethernet connection between the wash view and the PLC. Replace as necessary. Contact WashWorld tech-support if ethernet cord replacement does not solve the issue.
Yep. Done all of that. Wash World thinks the HMI might be bad. Trying one more thing before they send a new one.
 
Top